Program školovanja

Edukativni program Međunarodne škole hipnoze i hipnoterapije je opsežan. U nastavku dijelim samo dio programa. Bez obzira radi li se o vašoj životnoj misiji ili samo zadovoljavanju znatiželje - uzmite si vremena i pridružite mi se na Zoomu. Pogledat ćemo kako je ovaj edukativni program prikladan za vas.


Program škole hipnoze i hipnoterapije

Edukativni program škole hipnoze i hipnoterapije podijeljen je u tri modula.
Naime:


1. Hipnoza kroz praksu
2. Hipnoza kao terapijski alat
3. Preko granica hipnoze


1.MODUL - Hipnoza kroz praksu

U prvom dijelu bavit ćemo se osnovama hipnoze. Što je hipnoza i kako djeluje te kako se stvaraju promjene u našem umu. Korak po korak obradit ćemo različite hipnotičke pristupe. Detaljno ćemo obraditi sve sitne korake potrebne za uspješno provođenje hipnoze. Naučit ćete prepoznati znakove hipnoze i njenu dubinu te utvrditi tko je više a tko manje podložan. Prvi dio programa vodi vas od izvođenja samohipnoze do postizanja posebnih dubokih hipnotičkih stanja. Obradit ćemo spore, brze i vrlo brze hipnotičke tehnike.


2. MODUL - Hipnoza kao terapijski alat

Drugi dio namijenjen je upoznavanju korištenja hipnoze u terapijske svrhe ili kao dodatnu vrijednost već postojećem radu (različiti terapijski pristupi, sportsko treniranje, nutricionizam, itd.). Posvetit ćemo se raznim načinima kako pomoći klijentima u prevladavanju njihovih prepreka. Od mršavljenja do rada s fobijama, sportašima, djecom, itd. Detaljno ćemo pregledati kako pripremiti i sastaviti terapiju da bude što prilagođenija klijentu. Kako se provodi regresija i čemu služi. Rad s ovisnostima. Upoznat ćete hipnoterapiju - od problema do otkrivanja i neutralizacije njenog uzroka.


3. MODUL - Preko granica hipnoze

Trenutno se izvodi samo uživo. Namijenjen je samo terapeutima koji su već završili prva dva modula.
Treći dio namijenjen je terapeutima koji žele nadograditi svoju hipnoterapeutsku praksu postupcima koji sežu preko granica klasične hipnoze u takozvani duhovni svijet. Naučit ćete kako voditi osobu u prošle živote. Rješavanje teških životnih suočavanja. Razne terapije u prošlim životima. Postoji li vidovitost? Što je s dušom? Postoji li život između života? Naravno, sve to neće ostati samo na teorijskoj razini. Sami ćete voditi školskog kolegu u prošli život.

Kompletan program namijenjen je domaćem studiju.

Program se studira preko video platforme koju smo namjenski razvili za moje poduzeće. Na platformi vas čeka trenutno 44 video lekcija. Program se kontinuirano nadograđuje s novim lekcijama, ovisno o novim iskustvima.

Na kućnu adresu primate dva priručnika za prvi i drugi modul, te ostali materijal za studij.

MENTORSTVO se odvija tijekom cijele godine. Svake prve subote u mjesecu, sastajemo se u grupi na Zoomu i obrađujemo pitanja i moguće probleme.

Na kraju obrazovanja primate diplomu Grilc Hypnosis Training.
Nakon završenog obrazovanja možete dobiti i certifikat američkog Dave Elman Instituta s kojim surađujem već godinama.

Cijena online domaćeg obrazovanja s jednogodišnjim mentorstvom: 1240 EUR


Božidar Grilc
Grilc Hypnosis Training
00386 40 140 282