Kongres hipnoterapeuta oktobar/listopad 2017

kongres hipnoterapeuta bozidar grilc hipnoza

Ove godine je održan kongres hipnoterapeuta u Postojni/Slovenija i to 11. i 12.11.2017 ( subota i nedelja ).

Sa nama su bili predavači :

Marjan Ogorevc sa tematikom o partnerstvu. Marjan je inače legendarni praktik i predavač, poznat širom po Evropi i jedva smo ga uhvatili za naš kongres.

Mia Grilc sa tematikom o vidovitnosti. Inače Mia je čerka Božidara Grilca i najmlađa članica naše ekipe. Pala je u polje vidovitosti na našem školovanju aprila ove godine. Od tada nudi ljudima savjetovanje iz polja vidovitosti.

Božidar Grilc Dugogodišnji hipnoterapeut i vođa škole OHTC Slovenija. Ove godine je predavao znanje o brzim indukcijama hipnoze.

Gost večeri : Bogdan Fras mađioničar iz Pirana/Slovenija. Inače dugogodišnji prijatelj Božidara, još iz mlađih dana, kada su zajedno nastupali po dvoranama.

Kongres hipnoterapeuta oktobar/listopad 2016

kongres hipnoterapeuta bozidar grilc hipnoza

U oktobru/listopadu 2016 održan je godišnji kongres hipnoterapeuta u Postojni-Slovenija. Hvala svima. Vidimo se sledeče godine.

Kongres hipnoterapeuta 2014

Ponovo se godina okrenula i došlo je vrijeme za svakogodišnji kongres hipnoterapeuta. Ove godine smo ga ponovo održali u Postojni - Slovenija i to 26.4.2015 . Kao i obično došli su nama sa svih strana. Ove godine smo imali nove predavače sa novim tematikama. Malkice smo ga zeznuli sa datumom, tako da neki kolegi nisu mogli doči zbog 1. maja. Program je bio jako interesantan. Predavali su : Marija HrovatDr. Aleksander ZadelZoran CunjakTatjana Beočanin in Božidar Grilc. Hvala svima, vidimo se dugu godinu.

Kongres hipnoterapeuta 2013

Međunarodni Kongres Hipnoterapeuta 2013 – Postojna


Ove godine 27.4.2013 smo Međunarodni kongres hipnoterapeuta organizirali u Sloveniji,Postojni u hotelu Epic. Došli su nama kolegi iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Austrije i Italije. Za naše kolege iz Italije je bilo sređeno simultano prevođenje na italijanski jezik. Prevođenje je vršilo poduzeče iz Zagreba : www.simultana.com , kome ide pohvala za organizaciju i profesionalniost.

Hvala svima na podrški.

Božidar Grilc

Omni Hypnosis Training Center of Slovenia

Kongres hipnoterapeuta 2012

21.4.2012 smo se zapisali u istoriju jer smo organizirali prvi međunarodni kongres hipnoterapeuta. Takvog kongresa na tlu naše bivše zajedničke države još nije bilo ! Došli su nam hipnoterapeuti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i iz Srbije. Kongres je bio održan u Zagrebu u hotelu Arcotel , kome ide sva pohvala za odličnu hranu i izvanredne coffee breakove.

Omni Hypnosis Training Center of Slovenia
GSM 040 140 282

Copyright by © Božidar Grilc 2003 - 2020. All rights reserved.