Gerald Kein - Omni Hypnosis Training Center

Gerald Kein Bozidar GrilcOvaj post bih hteo da počnem sa memorijom na čovjeka, koji mi je promenio život i preko mene tisuču drugim

Gerald Kein je bio moj mentor in osnivač međunarodno priznate škole šole OHTC – Omni Hypnosis Training Center, kojeg sam našao sa intuicijom, kada sam prije mnogo godina tražio način da nadgradim svoje obstoječe znanje. Večina mog znanja je tada bila iz binske hipnoze, a Jerry me je uveo u svet hipnoterapije. 

 

Jerry je bio čovek, koji je krenuo nekim svojim putem proučavanjem hipnoze i sa godinama iskustva je stvorio jednog od najkvalitetnijih programa za podučavanje hipnoze i hipnoterapije u svijetu.  Isto kao ja i on je bio bivši binski hipnotista, koji se je kasnije posvetio hipnoterapiji. Zadnjih godina je živeo i radio u DeLandu na Floridi, gdje sam ja završio njegov kurs i dobio licenciju za podučavanje. Bilo je to 2008 godine.

 

Bio je čovjek manjeg rasta ali jako samouvjeren. To se je vidjelo na njegovim predavanjima. U svako predavanje je unio pravu dozu humora, po čemu je bio poznat. Meni su bila njegova predavanja jako zanimljiva, jer su bila bez mistike i balasta, što je inače klasika kod predavača hipnoze. Čista hipnoterapija.

 

Prije par godina je njegov posao preuzeo švajcarac Hansruedi Wipf i danas su instruktori njegove škole praktički po cijelom svetu.

 

Hvala Jerry za sve što si mi dao. Želim ti ugodan put, gdje god da ideš.

 

Božidar Grilc

Omni Hypnosis Training Center of Slovenia
GSM 040 140 282

Copyright by © Božidar Grilc 2003 - 2020. All rights reserved.